Utvidelser | Plugins

En WordPress Utvidelse | plugin er et program som tilbyr ekstra funksjonalitet til nettstedet. Utvidelser kan skapes for alle tenkelige formål. Aktiverte utvidelser (eller plugins) blir ikke borte om du endrer tema.

På dette nettstedet har jeg benyttet ASTRA-tema, som inkluderer endel ekstra funksjoner, men for å få en flott webside der arbeidet er enkelt, anbefales det å laste inn endel utvidelser | plugins. På dette nettstedet har jeg installert utvidelsene som fremgår av bildet under, og jeg vil gi en kort beskrivelse av hver enkelt av dem.

Begrense påloggingsforsøk

Utvidelsen | Plugin begrenser antallet påloggingsforsøk som er mulig både gjennom normal pålogging. Som standard tillater WordPress ubegrensede påloggingsforsøk enten gjennom påloggingssiden eller ved å sende spesielle informasjonskapsler.

Ved å begrense antall påloggingsforsøk blokkeres en internett-adresse fra å gjøre ytterligere forsøk etter at en spesifisert grense for forsøk er nådd, noe som gjør et data-angrep vanskelig eller umulig.

Utvidelsen Begrene påloggingsforsøk blir automatisk installert samtidig som WordPress installeres på et nettsted. Om man skriver feil passord, får man en feilmelding.

Easy Social Like-Box

WP Facebook Like Box er en sosial plugin som gjør det mulig for eiere av Facebook-sider å tiltrekke seg og få Likes fra sin egen webside. WordPress Plugin med Facebook Like Box gjør det mulig for brukere å:

  • Se hvor mange brukere som allerede liker siden din, og hvilke vennene som liker den
  • Lese siste innlegg fra siden som legges ut på facebook
  • Liker siden med ett klikk, uten å måtte besøke siden.
  • Legg til like-knapp for innleggene.

Elementor Sidebygger

Elementor er en av verdens beste sidebyggere. Den benyttes på vanlige websider, og er et absolutt MUST om man ønsker å designe websider raskt og enkelt. Det finnes utallige maldokumenter tilgjengelig, i tillegg til maler for seksjoner på siden. – Når man først har oppdaget Elementors fantastike muligheter, klarer man seg ikke uten. Elementor er en sidebygger som leverer avansert sidedesign og avanserte funksjoner på en meget enkel og brukervennlig måte – og man trenger ikke å vite noe om html eller java-programmering. Elementor fungerer også perfekt med eller uten Gutenberg.

Jeg har laget et eget blogginnlegg om Elementor Sidebygger:
/elementor-sidebygger/

Elementor Free Version og Elementor Pro

Det finnes en gratis versjon, som jeg har installert på denne siden. Jeg anbefaler alle å laste ned gratis-versjonen i begynnelsen, så kan heller Pro-versjonen kjøpes senere når firmaet ønsker tilleggsfunksjoner på siden.

Elementor har live design og inline-redigering, slik at hele prosessen med å skrive og designe gjøres direkte på siden, uten behov for å trykke på oppdatering eller gå til forhåndsvisningsmodus.

Essential Addons for Elementor

Essential Addons for Elementor er en tilleggs-plugin til Elementor med 65+ kreative elementer og utvidelser. Du får tilgang til ferdige maler og seksjoner som følger med Essential Addons, slik at du kan utforme nettstedet ditt slik at det skiller seg ut fra mengden.

Hvert element har mange alternativer for å kontrollere. Fantasien er eneste begrensning i webarbeidet. Lett vekt og øyeblikkelig lasting Ingen ekstra ressurser eller koder for å bremse nettstedet ditt. Optimalisert for superrask lasting og øyeblikkelig Live-redigering.


Envato Elements

Envato gir deg tilgang til tusenvis av flotte, gratis maler for WordPress som enkelt lar seg bruke og tilpasse i Elementor og Beaver Builder. Alt du trenger å gjøre er å bla gjennom, importere og deretter tilpasse etter eget behov. Envato har laget en ubegrenset Elementor mal-bank, og tilbyr et stort utvalg av seksjonsmaler som passer til utallige formål.

Premium Stock Photos Envato Elements-abonnenter kan enkelt importere premium, royaltyfrie bilder uten å forlate WordPress. Importer bilder direkte til nettstedet ditt, avgiftsfritt for bruk i kommersielle prosjekter. Nye bilder blir lagt til ukentlig.


Gutenberg Blocks

Ultimate Addons for Gutenberg – Gutenberg tilbyr avanserte og kraftige blokker og moduler som hjelper deg med å bygge bloggsiden raskt og effektivt!

Du finner alltid en favorittblokk i Ultimate Addons, som fremskynder prosessen med å bygge nettstedet. Gutenberg er tilpasset for intuitiv visuell styling.

Med Ultimate Addons for Gutenberg forsvant mange av problemene i webdesign. Du får tilgang til unike og kreative blokker som hjelper deg med å bygge og designe sider eller innlegg uten en eneste kodelinje.

Gutenberg har et brukervennlig grensesnitt og flere tilpasninger gjør det enklere å bygge sider og fullføre nettsteder uten noen tilpasset kode.

Til høyre vises endel av blokkene man får tilgang til ved å laste inn Gutenberg Blocks-plugin. Her er det bare å prøve seg frem; fantasien er den eneste begrensningen.


Recent Post Widget With Thumbnails

Recent Post Widget With Thumbnails – Liste over de nyeste innleggene med innleggstittler, miniatyrbilder, utdrag, forfattere, kategorier, datoer og mer! Selv om denne utvidelsen / plugin-en bare er bygd for widget-områder (bunnposter) , fungerer den også i Elementor.


Contact Form 7

Contact Form 7 – kan administrere flere kontaktskjemaer, pluss at du kan tilpasse skjemaet og postinnholdet fleksibelt med enkel markering.

Skjemaet støtter Ajax-drevet innsending, CAPTCHA, Akismet spamfiltrering osv.

Jeg har laget eg eget blogginnleg om hvordan du konfigurerer Contact Form 7. Les her: /kontaktskjema-for-smtp/

Comments are closed.