Annonseproduksjon

Sissels Grafiske har ca. 30 års erfaring i papirbasert annonseproduksjon, og har produsert nettannonser ca. 15 år – for det meste jpg, gif, flash. Selskapet hadde i perioden 2003-2015 ansvaret for en betydelig annonseproduksjon for diverse aviser, fortrinnsvis Sunnmørsposten og Fjordenes Tidende. Sissels Grafiske har også utarbeidet en rekke egne annonseinnstikk for en del kunder, eksempelvis Møller Bil, Ålesund.

Eksempler på annonser, annonsebilag og andre avisinnstikk finner du på på Sissels Grafiskes hjemmeside, under «annonser», i tillegg har jeg lagt inn et utvalg i dette dokumentet, primært for å vise hvordan man enkelt kan presentere bilder ved bruk av fantastiske og svært funksjonelle bildegallerier i WordPress.

Galleri-funksjonen i WordPress er meget funksjonell, ved å klikke på en miniatyr, får man en stor versjon av bildet. Man kan bla seg frem og tilbake i galleriet ved hjelp av navigasjonsknappene, eller ved å bruke piltastene å tastaturet. For å komme tilbake til siden, klikker du utenfor bildet.

Eksempler på annonser til bilbransjen

Eksempler på annonser for Herlighet

Eksempler på annonser til gullsmeder

Eksempler på annonser til El-kjeder

Eksempler på moteannonser

Eksempler på møbelannonser

Endel egenannonser Sunnmørsposten

Comments are closed.