InDesign - hva brukes programmet til?

InDesign er programvare for profesjonell sidelayout for publisering digitalt og på trykk. Bruk programmet til å designe, forhåndskontrollere og publisere mange ulike typer innhold for trykksaker, Internett og nettbrettapplikasjoner. Du kan opprette enkle eller komplekse layoutarbeider raskt og effektivt med nøyaktig kontroll over typografi, innebygde designverktøy og et intuitivt designmiljø. Tett integrering med andre bransjeledende Adobe-programmer, for eksempel Photoshop®, Illustrator®, Acrobat® og Flash® Professional, gjør at du alltid kan arbeide produktivt i arbeidsflyter for trykte og digitale dokumenter. 

Adobe har styrket InDesigns interaktive funksjoner slik at programmet også kan benyttes til fremstilling av webbasert innhold, eksempelvis nettannonser. Mange foretrekker å lage nettannonser i InDesign, da programmet ikke krever kunnskap om html eller annen koding. Annonsen bygges opp som et InDesign-dokument, for så å bli eksportert til et SWF-format.

Uansett om du arbeider som et medlem i en designarbeidsgruppe eller på egen hånd, så hjelper InDesign CC deg med å få fart på dagligdagse oppgaver og levere feilfritt, engasjerende innhold på tvers av medier.

Sissels Grafiske Indesign Eksport

Eksempler på oppgaver i InDesign Grunnkurs

Kurset er lagt opp med en rekke praktiske oppgaver slik at kursdeltakerne får prøvd ut alle teknikkene og ser at de mestrer dem.

På grunnkurset er det en rekke teknikker som skal innarbeides. 
Kursmanual og oppgavefiler er inkludert i kursprisen.