Adobe Creative Suite CS6

Enten man jobber med tradisjonell trykksakproduksjon, web-design, applikasjonsutvikling eller videoredigering, tilbyr Adobe en rekke pakkeløsninger. Å kjøpe programmene enkeltvis, er forholdsvis dyrt, jeg anbefaler derfor at man investerer i en pakkeløsning.

Så snart man har lært et program (f.eks. InDesign), ser man behov for flere programmer, eksempelvis Photoshop, Illustrator og Acrobat Professional. Det mest økonomiske er derfor å kjøpe en pakke.

Adobe Creative Suite ® 6 Design Standard

Med standard-pakken gjør lynraske kreativitet takket være massive ytelse øker i både Adobe Photoshop ® og Adobe Illustrator ®. Du kan jobbe med designprosjekter som videoredigering med Photoshop samt design for iPad og andre nettbrett med Adobe InDesign ®. I arbeid med ordinær trykkproduksjon tilbyr den nye pakken  dusinvis av tidsbesparende forbedringer.

Adobe Creative Suite ® 6 Design Standard inneholder Photoshop, InDesign, Illustrator og Acrobat, dvs. programmene man har behov for til trykkbasert produksjon.


Hva er Adobe® Creative Cloud™?

Alle erfarne grafiske designere eller personer som er profesjonelle innen redigering av video, er kjent med at Adobe alltid holder seg oppdatert i det siste innen teknologiske nyvinninger. I dag har mange gått over til å jobbe på cloud-teknologi. Adobe har gjort ultimate forbedringer på dette feltet, og mange erfarne brukere omtaler Creative Cloud-teknologien som et stort konkurransefremmende tiltak.

  • Skal du lage trykksaker?
  • Har du behov for verktøy for å lage webområder og iPad-applikasjoner?
  • Ønsker du tilgang til profesjonelle verktøy til å redigere video?
  • Eller jobber du både med produksjon av trykksaker, web, applikasjonsdesign og videoredigering?

Med et månedsbasert Adobe® Creative Cloud™-medlemskap får du hele samlingen av CS6-verktøy og mer til.

Som Adobe® Creative Cloud™-medlem kan du velge fritt. Creative Cloud-medlemmer får i tillegg automatisk tilgang til nye produkter og eksklusive oppdateringer så snart de er tilgjengelig. Og med skybasert lagring og muligheten til å synkronisere med en hvilken som helst enhet, har du alltid de nødvendige filene akkurat der du trenger dem. Creative Cloud er tilgjengelig for både enkeltpersoner og arbeidsgrupper.

Comments are closed.