Tjenestetilbud - Sissels Grafiske

I tillegg til å holde kurs, tilbyr Sissels Grafiske produksjon av profileringsmateriell, som annonseproduksjon, brojyrer, nettannonser og webløsninger. - Ved å selv arbeide med programmene, får selskapet et godt innblikk i markedets behov, og har en unik mulighet til å holde seg løpende faglig oppdatert.

Trenger ditt firma bistand med annonseproduksjonen?

Sissels Grafiske har i en årrekke produsert annonser for bedriftmarkedet. Selskapet har endel faste kunder, men bistår også med omfattende produksjon som underleverandør til avismarkedet.

Sissels Grafiske kan utarbeide både enkeltannonser samt annonsebilag der også redaksjonelt stoff inngår. Selskapet produserte i flere år avisene til Matfestivalen i Ålesund, Båtfestivalen i Ålesund og Møller Bil Ålesund.

Sissels Grafiske har også i en årrekke bistått Fjordenes Tidende (Måløy) med annonseproduksjon (papir og nett).

Klikk på denne inken for eksempler.

Annonser

Nettanonser - kan lages både i Flash (SWF) og som GIF

Sissels Grafiske utarbeider nettannonser, både på oppdrag fra kunder direkte, eller på oppdrag for avismarkedet.
Konkurransedyktige priser, avhenger av antall bilder som skal være med i annonsen.

De fleste kunder ønsker Flash-annonser. Fordelen med disse er at størrelsen er liten, de lastes opp raskt. Man bør imidlertid være oppmerksom på at Flash ikke lenger vises på endel Apple-produkter, som iPad og iPod. Enkelte kunder foretrekker derfor GIF-annonser. -

Klikk på linken for eksempler.

Nettannonser

Utarbeide webløsninger

Webdesign er et håndverk, eller bedriftens ansikt utad. Ingen bedrifter er like. Sissels Grafiske leverer skreddersydd webdesign til konkurransedyktige priser, og kan spesialdesigne egne webløsninger tilpasset bedriftens behov, eller tilpasse standardoppsett slik at bedriftens profil, identitet og tjenestetilbud blir tydelig. Klikk på link for mer info.

 

Utarbeide bloggløsninger

Sissels Grafiske bistår også bedrifter i å lage blogger. Anbefaler Wordpress (Wordpress.org) da unngår man reklame som er lagt inn i bloggens malsystem. Wordpress tilbyr også en rekke ferdige malsystemer som det er hurtig å tilpasse bedriftens design.

 

Utarbeide facebook-sider (sosiale medier)

FacebookStadig flere bedrifter innser nødvendigheten av å være synlig på sosiale medier. Sissels Grafiske har utarbedet Facebook-sider for en rekke kunder. Når siden er oppe er det raskt for kunden å oppdatere selv. Se eksempler:.
• Tønsberg Medlab AS
• Shellac Negler Ålesund
• Hud og Laserklinikken AS
• Sissels Grafiske

Tjenestetilbud

ANNONSEPRODUKSJONKlikk på linkene for å se eksempler på annonser og nettannonser.

 

KurstilbudKlikk på linkene over for mer info om kursinnhold.

Her finner du Sissels Grafiske

Sissels Grafiske - Sissel Klungsøyr
Richard Eidsvigsveg 27U (underetasje)
N-6006 ÅlesundLik Sissels Grafiske på Facebook